TRADUCERI

Prin echipa de traducători profesionişti, EKFRASIS CONSULTING oferă servicii de cea mai buna calitate în domenii specializate, precum: tehnic, financiar, juridic, medical, mass media, asigurându-se legalizarea şi/sau apostilarea documentelor traduse, la cerere.

Limbi:

  • englezăm franceză, germană, spaniolă, greacă, italiană, bulgară, poloneză, rusă, cehă, solvacă, olandeză, turcă, arabă, chineză, japoneză, ebraică *

* la cerere avem capacitatea de a traduce în orice limbă solicitată

Luând în considerare creşterea rapidǎ a cerinţelor serviciilor de limbǎ, EKFRASIS CONSULTING îşi dezvolta si adapteazǎ în permanenţa ofertele de servicii de traduceri, pentru a veni în întâmpinarea clienţilor sǎi cu pachete integrate atât cantitative, cât si calitative.

Nu doar cantitatea şi calitatea sunt importante în acest domeniu, ci şi timpul care este esenţial în derularea afacerilor de succes ale clienţilor sǎi. Luând în considerare şi acest al treilea factor, EKFRASIS CONSULTING realizeazǎ traduceri din orice limbǎ într-un ritm rapid, pentru a putea îndeplini termenele limitǎ impuse de clienţi.

SERVICII ÎN DOMENII SPECIALIZATE

TECHNIC

FINANCIAR

JURIDIC

MEDICAL

MASS MEDIA

Close Menu